Wolf Dream Hungary - Farkasok Magyarországon

Wolf Dream Hungary - Farkasok Magyarországon

A Medveotthonban példátlan módon kézhez szokott farkasokkal tapasztalhatják meg az emberek, hogy amennyiben a farkassal kölyökkortól kezdődően kialakítanak egy megfelelő kapcsolatot akkor egy életre szóló bizalmi viszony alakulhat ki.

FARKASNAPLÓ blog

 1. Összegyűjtöttük az idei év eddigi legszebb farkasos fotóit!

  16.JPG

  1.JPG

  10_1.jpg

  12_3.jpg

  ...

 2. Konfliktuskezelés kell a farkasokkal kapcsolatban!

  800_marcus.JPGÉszak-Magyarország erdeiben évek óta jelen vannak a farkasok. Nem mondhatni, hogy hatalmas falkák járják a területet, de régóta bizonyított,

  ...
 3. Ismerkednek a világgal a veresi farkaskölykök

  lobicsek2.JPGLobo és Mira tavasszal született a veresegyházi Medveotthonban. A gondozók hetekig otthon nevelték a kölyköket, hogy idővel belőlük is kézbarát falka váljon. A páros komoly változáson ment át az elmúlt hetekben, nem régiben új kifutóba költöztek.

  A két kisfarkas életét hétről hétre

  ...
 4. Két új mentett medve érkezik Spanyolországból a Medveotthonba

  spmedve.jpgKedden két új lakó érkezik a veresegyházi Medveotthonba. A medvék már úton vannak, a szállításuk előkészítése egy évig tartott. Nem ez az első alkalom, hogy mentett vadállatok kerülnek a veresi állatkertbe.

  Aran és Mimo az elmúlt években egy katalán városka játszótere mellett élt, nem túl jó

  ...
 5. Medvekaland! Prédának nézte a vadászt a predátor?


  medve_1.jpgAzt régóta tudjuk, hogy néhány farkas megtelepedett az észak-magyarországi erdőkben, és hogy időről-időre medvék is járnak a szlovák-magyar határon. Egy fiatal vadásznak augusztus végén nem kis meglepetésben volt része, amikor az éjszaka leple alatt Hernádpetri mellett, a lestől pár méterre

  ...
Ön itt van: Kezdőlap Farkasnapló Blog